Првиот леток на проектот Еразмус+ К2 „Развој на писменоста и учење на јазикот за учениците во млада возраст во неповолни услови“ е достапен, Уживајте во читањето!

Првиот леток – страница 1
Првиот леток – страница 2

1. Леток на проектот Еразмус+ К2 „Развој на писменоста и учење на јазикот за учениците во млада возраст во неповолни услови“